До 10-ої річниці від початку російсько-української війни!

2014 рік поклав початок новій, кривавій та болісній сторінці в історії України. Десять років тому почалася війна Росії проти української державності й незалежності. Цей період сповнений болючих випробувань, героїчних вчинків та незламної боротьби за суверенітет та ідентичність.

Від анексії Криму Росією, що стала першим дзвінком міжнародній спільноті про початок відкритого протистояння, до затяжних бойових дій на сході України та повномасштабного вторгнення на територію нашої країни.

Сьогодні Україна ефективно стримує агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі. Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

Від 2014 року Україна веде справедливу війну за збереження незалежності, право вільного європейського та євроатлантичного вибору, за свій суверенітет і територіальну цілісність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

Слава ЗСУ! Слава нації! Героям Слава!

Кiлькiсть переглядiв: 50